31.1.07  

Soon
I had to leave you and go away but I
think about you everyday and
in the morning and the afternoon
I wish that I could see you soon.

Now listen, now that I am across the sea
I wonder if you're gonna wait for me
or if you're gonna find a new boy to spoon
I wish that i could see you soon.

It's been a while since I felt like this
now I found someone I really miss
under the sun under the moon
I hope that i can see you soon.
I wish that I could see you soon.herman düne

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |


29.1.07  

Tornem enrera en el temps

Ahir mentre era a casa, se'm va encendre un llum de certa nostàlgia en llegir un post d'un company on mostrava una càmera de les que usava quan era petit. Jo solc ser una persona que no guarda massa coses, visc en un pis petit i el que no fa feina, ocupa lloc. Però hi ha certes coses que sí em fa il·lusió guardar i una d'aquestes coses era la meva antiga càmera de fotos. I la vaig anar a cercar. En un dels calaixos dels armaris on suposava que hi podia ser, la vaig trobar. Es tracta d'una Werlisa Club 35, la meva primera càmera de fotos, tot just de quan devia tenir 6 o 7 anys. Està en perfecte estat de conservació però no se ni com farà les fotografies. La veritat és que en la època on som, amb les càmeres digitals ja normalitzades, on tothom fa milers de fotos sense tenir en compte gaire coses més que apuntar i disparar, tornar a tenir una màquina tant mecànica, tant simple, és tot un joc i un divertiment.
Enseguida vaig anar a la nevera, on hi guardo algun carret i ja la tinc ben carregada. Suposo que em divertiré fent algunes fotos i a veure com surten. No recordava la sensació d'haver d'esperar a acabar tot el carret per poder desitjar revelar-les i veure que n'ha sortit.

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |


26.1.07  

Avui?
Hoy es el día, de la no prisa
hoy es el día de la pasión
no existan divisas,
hoy no hay error, es nuestro día....

Dime dónde quedamos
para hacer lo que queramos
dime dónde, dímelo ya
lantana.alegría

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |


24.1.07  

Temes tècnics

A veure, el blog funciona, que és el que compta. He fet la migració al nou Blogger de Google però no he adaptat cap de les noves funcions ni el template. M'agrada com estava i com està. El problema és que quan ho vaig fer, es van perdre els arxius; existien, però no es veien. Bé, ja ho he arreglat (espero). Si es veu alguna cosa que no funciona, ja m'ho direu.

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |
 

On...

Realment fèia temps que no escrivia. Crec que ha estat el període de temps més llarg en el que no hagi penjat res per aquí. No ho se, no em preocupa gens, només escric si em ve realment de gust.
He llegit els vostres comentaris. Se'm diu que no escric gaire sovint i que no s'entén el que escric, que faigs posts "extranys". La veritat es que no es la meva intenció fer-los "raros", ja ho dic, escric el que em ve de gust escriure.
Aquest any en farà 5 que vaig deixant coses escrites a internet a traves d'aquest mitja. Com podreu suposar, 5 anys donen per a molt. Poques vegades he escrit directament per a algú, però sí que sabia que hi hauria qui entendria millor allò que escric que no pas la resta de gent. Doncs així ho escrivia i endavant. Quan escric no pretenc que ningú sàpiga de mi ni el que vaig fent. Suposo que anys enrere sí que tenia una visió una mica més "relatista" del que escrivia ara. No ho se, tant me fa també. Suposo que el fet que qui em llegís no em coneixia d'abans i no tingués part de la meva vida en altres aspectes, també hi influïa.
D'uns mesos cap aquí, el fenomen blogger es va expandir de forma extraordinària. Mentre que quan aquí Barcelona es podien comptar els que coneíxiem aquest mitjà i fins i tot ens coneixíem els uns als altres, hem passat a una situació en que fins i tot ma mare sap que és un blog. Entenc que tothom en té un i qui més qui menys espera trobar en aquells que llegeix allò que un imprimeix en el seu propi espai.
Sabia que el dia que vaig decidir començar a explicar-ho i que algú del meu entorn començava a llegir-ho i a lincar-ho al seu espai el blog no seria el mateix. ho vaig acceptar i en certa part em "naturalitzava" el fet d'escriure o si més no, del lloc en si. Suposo que encara mantenia aquella por inicial a que em coartés la llibertat alhora de publicar i no volgués ser massa referencialista. No ho se, arribats a aquest punt, les coses són com són i no val la pena donar-hi més voltes.
Bé, no se perquè explico tot això, no tinc cap necessitat de justificar-me però sí que creia que us mereixíeu una explicació de perquè alguns cops sóc tant hermètic respecte a tot això.
Se que el més fàcil seria xapar això i publicar de nou en un lloc sense referències i on poder-me sentir "lliure" del tot de nou, però bé, sóc el que sóc i això també és part de mi.
No pretenc que em conegueu més pel que escric ni useu el que escric per conèixer-me. No li doneu més voltes al que escric que les que hi donaríeu si ho entenguéssiu. Passeu, esteu convidats a entrar i a quedar-vos-hi tant de temps com volgueu. Netegeu-vos les sabates abans d'entrar i deixeu el paraigua fora. Gràcies.

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |


23.1.07  

Visc

matare al puto blogger... Sort que es de franc i no em puc queixar...

escriu flop! - Ivan Rodriguez | link |

webcam
fes click per fer més gran
adreça

socflop.blogspot.com

traducció
Para ir a la traducción en castellano (Internostrum)

clica aquí
calaix dels regals


Agenda


Prova del PA BIMBO

Aquest és el marcador de la prova. Si hi vols participar, només cal que escriguis aquí
la teva marca i l'afegirem.

  1er: amic Flop! 27"
2on: amiga Flop! 32"
3er: Flop! 42"
4art: xerop 57"
5è: ona 62"
6è: Gumets 90"
 
links
contacte


 
banners

by Dagon

línkame

línkame

by El Forat

by El Forat

by El Forat

línkame

mini flop!

i con camiseta blog

clica'm i sabràs més de mi
so flop!

arxius
Flop! Octubre'02-2007 | Firefox | 1024x768